Ageing & bloedvaten

Hoe langer je leeft, hoe ouder je wordt. Het is een gegeven, een natuurlijk proces waartegen niemand zich kan verzetten. Wat ons betreft hoeft dat ook niet. De kracht van het leven is niet voorbehouden aan de jeugd. Die kracht zit in iedereen. En het is de kunst om die mentale en fysieke vitaliteit je hele leven te behouden. Anthogenol® helpt je daarbij. We dragen actief bij aan een goede gezondheid en een beter welzijn in elke fase van je leven.

Een goede bloedsomloop is de voorwaarde voor een goede gezondheid
Een goede bloedsomloop is de voorwaarde voor een goede gezondheid

Bloed stroomt door een complex systeem van slagaders, aders en bloedvaten. Het voorziet de weefsels in ons lichaam van zuurstof en voedingsstoffen en voert koolstofdioxide en andere afvalstoffen snel weer af. 

Miljoenen minuscule haarvaatjes zorgen via nog kleinere haarvaatwanden voor een goede uitwisseling van voedings- en afvalstoffen, van je tenen tot je kruin. Het is daarom van vitaal belang dat je haarvaten optimaal functioneren. Gezonde haarvaatwanden staan garant voor een gecontroleerde doorlatendheid en het behoud van je vitaliteit. 

Essentiële voedingsstoffen

Hoe ouder je wordt, hoe meer voedingsstoffen je haarvaten nodig hebben om goed te blijven functioneren. Doen ze dat niet, dan raakt je bloedsomloop verstoord. Bloed komt niet meer aan waar het zou moeten komen, weefsels en organen blijven verstoken van essentiële voedingsstoffen. Hoe gezond je ook eet, hoe bewust je ook leeft, de beloning blijft uit. 

Een gezonde bloedstroom

Een gezond lichaam met goed functionerende haarvaten is belangrijk voor iedereen. En het is niet eens zo moeilijk om fit te blijven. Met een bewust dieet en een paar zorgvuldig gekozen natuurlijke supplementen ben je er al. Daarmee houd je je haarvaten in topconditie en ben je verzekerd van een gezonde bloedsomloop en een constante afgifte van essentiële voedingsstoffen. Al het goede dat je drinkt of eet, dringt nu tot in elke vezel van je lichaam door. 

Haarvaten zijn de kleinste uitlopers van je bloedvatenstelsel – maar als je ze goed onderhoudt, heb je er het meeste voordeel van.