Anthogenol®

Kwaliteit van leven voor je hele leven
Lees meer

Anthogenol®

Bij Anthogenol® doen we niet aan cosmetische oplossingen. Goed leven gaat verder dan er goed uitzien. Daarom richten we ons op de bron. Met natuurlijke supplementen zorgen we voor een optimale ondersteuning van de bloedcirculatie. Daarmee leggen we de basis voor een optimaal functionerend systeem. Dat merk je. Dat voel je. En dat zie je uiteindelijk ook.

Hoe langer je leeft, hoe ouder je wordt

AGEING & BLOEDVATEN

Het is een gegeven, een natuurlijk proces waartegen niemand zich kan verzetten. Wat ons betreft hoeft dat ook niet. De kracht van het leven is niet voorbehouden aan de jeugd. Die kracht zit in iedereen. En het is de kunst om die mentale en fysieke vitaliteit je hele leven te behouden. Anthogenol® helpt je daarbij. We dragen actief bij aan een goede gezondheid en een beter welzijn in elke fase van je leven.

OVER MASQUELIER's®
Geboren uit een revolutionair idee

MASQUELIER’s® komt voort uit een revolutionair idee. Vijfenzestig jaar geleden ontdekte de Franse plantkundige Jack Masquelier hoe je zeldzame krachtstoffen uit planten kunt isoleren en bewees hij het positieve effect van deze stoffen op onze gezondheid.

We geloven niet in wonderen...

...maar vertrouwen op de wetenschap. Voortbouwend op het levenswerk van professor Jack Masquelier investeren we continu in onderzoek om de toepassingen van zijn originele extracten te vergroten. Dat zijn ontdekking werkt, is in de afgelopen 65 jaar overvloedig en overtuigend bewezen.

WAARMERK

MASQUELIER’s® Original OPCs zijn de real deal. Krachtige supplementen exact gemaakt naar de standaard van professor Jack Masquelier. In het vergelijk doorstaan we elke test, het origineel vind je alleen bij MASQUELIER’s®.

Lees meer