AUTHENTICITEITSZEGEL

Hoe herkent u onze originele producten?

U herkent onmiddellijk de kenmerkende smaak en kwaliteit van uw favoriete koffie, chocolade of bier. Deze smaak is consistent, ondanks het feit dat veranderende omstandigheden tijdens het telen, oogsten, behandelen en opslaan allemaal een ingrijpend effect kunnen hebben op de smaak van de originele ingrediënten. De consistentie wordt bereikt door de grondige en wetenschappelijke methoden die voedselproducenten gebruiken om deze natuurlijke verschillen te beheersen. Deze omvatten onder andere traceerbaarheid, zeer goed getrainde proevers en geavanceerde technieken die de complexe samenstelling van de ingrediënten in de mixen grondig controleren. Deze producten onderscheiden zich direct door de karakteristieke smaak.

Hoe vergelijkt u supplementen?

Hoe oordeelt u over de kwaliteit van uw supplementen, als u deze niet kan bepalen aan de hand van simpele dingen als smaak, geur of textuur? Dit is een belangrijke vraag, omdat we er vanuit gaan dat supplementen gezondheidsvoordelen bieden die ons leven beïnvloeden op een meer fundamenteel niveau dan de smaak van ons favoriete eten en drinken. Helaas zijn supplementen die plantenextracten bevatten te complex om deze op basis van menselijke zintuigen te vergelijken. Net zoals de kwaliteit van ingrediënten en hun mengsels verschilt bij eten en drinken, verschilt de kwaliteit van voedingssupplementen met plantenextracten ook.

NIET ALLE EXTRACTEN ZIJN GELIJK
NIET ALLE EXTRACTEN ZIJN GELIJK

Het feit dat een supplement een bepaald extract bevat, wil niet automatisch zeggen dat dit supplement het gezondheidsvoordeel zal leveren dat vaak aan dat extract wordt toegeschreven. Objectieve, placebogecontroleerde klinische studies kunnen slechts de voordelen aantonen van zeer specifieke ingrediënten, afkomstig van een specifieke plant, die op een specifiek moment en op een specifieke manier zijn geoogst. De bewering dat alle extracten van een plant, of een bepaald deel van een plant, dezelfde voordelen leveren, is dus gelijk aan de bewering dat alle koffie hetzelfde smaakt. Het vergelijken van supplementen is dus alleen zinvol als alle criteria die de kwaliteit daadwerkelijk bepalen exact hetzelfde zijn.

WETENSCHAPPELIJKE ONDERZOEKEN DIE GEZONDHEIDSCLAIMS ONDERSTEUNEN
WETENSCHAPPELIJKE ONDERZOEKEN DIE GEZONDHEIDSCLAIMS ONDERSTEUNEN

Zinvolle criteria

Het eerste criterium dat kan worden gebruikt om supplementen te vergelijken, is of het specifieke extract daadwerkelijk is gebruikt tijdens de wetenschappelijke onderzoeken die de gezondheidsclaims op het label en de biobeschikbaarheid ondersteunen.

Het tweede criterium is of er systemen worden gebruikt om de samenstelling en kwaliteit van het extract te controleren en beheersen in elke batch die wordt geproduceerd, net zoals dat het geval is in de voedsel- en drankindustrie.

Als er aan deze twee criteria is voldaan, is het derde en laatste criterium dat kan worden gebruikt om supplementen te vergelijken, het bepalen of het gaat om een over de jaren bewezen veilig en succesvol product dat door vele mensen over de wereld dagelijks wordt gebruikt.

MASQUELIER’s® voldoet aan al deze criteria.

Originele zekerheid

1e. MASQUELIER’s® biedt u de zekerheid dat er gebruik wordt gemaakt van originele ingrediënten, die berusten op decennia aan klinisch en wetenschappelijk onderzoek door Jack Masquelier. Dit onderzoek wordt tot op de dag van vandaag voortgezet door I.N.C. De microvasculaire gezondheidsvoordelen van MASQUELIER’s® Original OPCs zijn vastgesteld door middel van 27 klinische studies op personen en tientallen wetenschappelijke en laboratoriumonderzoeken.

2e. MASQUELIER’s® biedt u de zekerheid van het originele extract, dat gelijk is aan de algehele verhouding en samenstelling die door Jack Masquelier zijn vastgesteld. Deze zekerheid wordt onderbouwd met het hoogst mogelijke niveau ISO-gecertificeerde tests en analyses. Samen met alle traceerbaarheidsstappen heet dit systeem Complex Phytonutrient Authentication (CPA).

3e. MASQUELIER’s® biedt u de zekerheid dat onze ingrediënten veilig zijn gebruikt door honderdduizenden langdurige gebruikers, voor wie de ingrediënten van MASQUELIER’s® het fundament vormen van hun dagelijkse suppletiebehoefte.

Iedere batch MASQUELIER’s® producten die de fabriek verlaat, voldoet gegarandeerd aan deze drie certificeringscriteria en krijgt daarom het Seal of Authenticity van MASQUELIER’s®.

UNIEKE GARANTIE
UNIEKE GARANTIE

Complex Phytonutrient Authentication (CPA)

Complex Phytonutrient Authentication (CPA) is een allesomvattend systeem dat als doel heeft een wetenschappelijk gevalideerde connectie te behouden met de originele ingrediëntensamenstelling die is ontwikkeld door professor Masquelier. Het bestaat uit:

  1. Gedetailleerde en grondige traceerbaarheid van teeltgebied tot extract.
  2. DNA-identificatie van de geoogste materialen.
  3. Zorgvuldige toepassing van de precieze extractiemethoden.
  4. Samenstellingsspecifieke HPLC-identificatiemethoden
  5. Veiligheidstesten op pesticiden, zware metalen en microbiologische gevaren.
  6. Controle van de totale moleculaire samenstelling met NMR en PCA.

Samen zorgen deze methoden ervoor dat iedere partij MASQUELIER’s®-ingrediënten die wordt geproduceerd, net zo veilig en heilzaam is als de originele ingrediënten met hun wetenschappelijk bewezen voordelen die al decennialang wereldwijd worden gebruikt. Het Seal of Authenticity van MASQUELIER’s® is het bewijs dat een product voldoet aan alle authenticiteitsvereisten. Zo bent u er zeker van dat het de voordelen biedt waar het om bekend staat.