Originele extracten

We geloven niet in wonderen, maar vertrouwen op de wetenschap. Voortbouwend op het levenswerk van professor Jack Masquelier investeren we continu in onderzoek om de toepassingen van zijn originele extracten te vergroten. Dat zijn ontdekking werkt, is in de afgelopen 65 jaar overvloedig en overtuigend bewezen.

Vitaal ouder worden
Vitaal ouder worden

Soepele bloedvaten en gezonde vaatwanden zijn van levensbelang. Ze voorzien alle spieren, organen en weefsels in ons lichaam van vers bloed en zorgen voor de aanvoer van voedingstoffen en de afvoer van afvalstoffen. Voor een goede gezondheid is een goede doorbloeding cruciaal. Maar het systeem is even verfijnd als fragiel. Naarmate we ouder worden, neemt de kwaliteit van ons vatenstelsel merkbaar af.

 

Jack Masquelier ontwikkelde twee plantaardige extracten om de veroudering – en daarmee de achteruitgang – van bloedvaten en vaatwanden tegen te gaan. En zo bedacht hij een manier om vitaal oud te worden. Zijn ontdekking bevordert de doorbloeding en bindt de strijd aan met vrije radicalen. En het effect in je in hele lichaam voelbaar, van je tenen tot kruin, van je ogen tot je huid.

'Mens sana in corpore sano'
'Mens sana in corpore sano'

'Mens sana in corpore sano' of ' een gezonde geest in een gezond lichaam' zoals de meeste mensen zeggen. Het devies uit de Oudheid gaat nog altijd op. Als je lichaam in beweging blijft, blijven je hersenen dat ook. De beste manier om je mentale kracht te behouden is dus een gezond en actief leven leiden. Als je je fit voelt, kun je de hele wereld aan. Daarmee zeggen we niet dat het gebruik van Anthogenol® je meteen een ander mens maakt. Maar in combinatie met een gezond dieet, genoeg beweging en een bewust leefpatroon, kunnen we je wel helpen om beter toegerust te zijn op de uitdagingen van deze tijd. 

Originele extracten
Originele extracten

Vijftig jaar na zijn ontdekking hebben de originele extracten van Jack Masquelier nog niets aan kracht ingeboet. En bij MASQUELIER’s® zien we erop toe dat dat zo blijft. Naar inzicht van de professor, en volgens zijn exacte succesformule, produceren we twee unieke, bewezen succesvolle ingrediënten voor vaatversterkende supplementen.

MASQUELIER’s® Original OPCs

OPCs zijn plantaardige krachtstoffen die op geen enkele manier synthetisch na te maken zijn. De moleculen worden vooral in houtachtige plantdelen gevonden. Professor Masquelier was de eerste die een unieke natuurlijke ‘blend’ van OPCs wist te maken voor menselijk gebruik. Klinische tests bewijzen dat zijn OPCs actief bijdragen aan de versterking en het behoud van het cardiovasculaire systeem. De toepassingen en de gezondheidseffecten van Masquelier’s ontdekking zijn onbegrensd. In voeding, gezondheid en huidverzorging is zijn extract van de Vitis vinifera een onmisbare component.

MASQUELIER’s® Original OPCs zijn de real deal. Krachtige supplementen exact gemaakt naar de standaard van professor Jack Masquelier. In het vergelijk doorstaan we elke test, het origineel vind je alleen bij MASQUELIER’s®.
Waarmerk
Professor Jack Masquelier ontdekte één van de sleutels tot een effectieve versterking van uw vaatstelsel.

MASQUELIER's® French Pine Bark Extract

Pijnboom extracten vind je overal, maar niets haalt het bij het origineel. Vijftig jaar geleden ontdekte professor Jack Masquelier in de schors van de Franse Pinus maritima de bron voor effectieve vaatondersteuning. Zijn extract vormde de basis voor het eerste natuurlijke gezondheidsproduct dat vaatbescherming bood en wordt nog altijd succesvol gebruikt als het actieve bestanddeel in het Franse vasculaire gezondheidsproduct Flavan®.

MASQUELIER’s® French Pine Bark Extract is identiek aan het origineel. De samenstelling van ons extract is precies gelijk aan die van Jack Masquelier en heeft exact dezelfde werking.